Våra tjänster

Vi erbjuder mer än bara bilservice. Läs mer om hur vi kan serva, reparera och utföra underhållsarbete på din husbil eller husvagn nedan.

Filter by service
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk Kontroll

Med den snabba utvecklingen av fordonsteknik har vi på Göran Svenssons Bilverkstad anpassat våra diagnostiska metoder för att möta de nya utmaningarna och erbjuda de mest avancerade lösningarna för våra kunder.

Bromsreparation och underhåll

Vi är din pålitliga partner när det gäller bromsreparationer och underhåll. Vi förstår vikten av att ha ett effektivt och pålitligt bromssystem för att säkerställa både din och andras säkerhet på vägarna.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Vi erbjuder omfattande tjänster för att säkerställa att ditt fordon är i toppskick, uppfyller alla lagkrav och är din pålitliga partner när det gäller förberedelser inför kontrollbesiktning och avgastester.

Professionell fordonskontroll

Vi levererar professionella inspektioner och underhållstjänster utan att kompromissa tillverkarens garantier, även för nya fordon. Hos oss på Göran Svensson Bilverkstad i Vårgårda förbereder vi ditt fordon för obligatoriska kontroller och säkerställer att det uppfyller alla krav.

AC-Service

Göran Svenssons Bilverkstad i Vårgårda är din pålitliga partner när det gäller luftkonditioneringsservice. Luftkonditioneringsenheter cirkulerar kylmedium, och det är viktigt att fylla på detta regelbundet, eftersom systemet vanligtvis förlorar upp till 8% av det varje år.

Professionell hälsokontroll

Vi erbjuder snabba, noggranna och prisvärda hälsokontroller för att säkerställa att din bil alltid är i säkert skick.