Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Vi erbjuder omfattande tjänster för att säkerställa att ditt fordon är i toppskick, uppfyller alla lagkrav och är din pålitliga partner när det gäller förberedelser inför kontrollbesiktning och avgastester.

Få ut det mesta av din bil

Både fordonskontroller och avgaskontrolltester utförs under hela året på Bosch Car Service-verkstäderna. Dessa ska utföras enligt gällande lagar. Först utför man avgastesterna. Syftet med detta är att mäta hur smutsiga bilens avgaser är och kontrollera att detta ligger inom lagens ramar. Därefter utför man fordonskontrollen, som innebär att en oberoende expert kontrollerar fordonets säkerhet och godkänner fordonet om testresultaten uppfyller kraven.

Genom att välja Göran Svenssons Bilverkstad kan du vara trygg med att ditt fordon är väl förberett för kontrollbesiktning och avgastester. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativ service och säkerställa att ditt fordon uppfyller alla lagkrav. Välkommen till oss för pålitliga och professionella tjänster inför kontrollbesiktning.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Förberedelse inför inspektion

Klara inspektionen snabbt och enkelt

Bra att veta

Snabbt och enkelt för godkänd besiktning

Bosch Car Service-verkstäderna utför kombinerade fordonskontroller och avgastester i enlighet med gällande lagar. För att undvika onödig miljöpåverkan använder vår personal alltid den senaste testutrustningen från Bosch. När testerna är utförda får du självklart alla test- och mätprotokoll för arbetet som utförts på ditt fordon. Vi har dessutom ett nära samarbete med officiella övervakningsorgan, så som DEKRA och Swedac.

Grundkontroll för ökad säkerhet

De bra nyheterna först: Antalet döda i trafiken minskar. Och nu det negativa: Det finns allvarliga fel på cirka 25 % av alla fordon på vägarna. Grundkontrollen som utförs av Bosch Car Service ger tillförlitlig information om ditt fordon är trafikdugligt eller inte. Detta förhindrar inte bara olyckor, det hjälper dig även att slippa undan böter och dyra reparationer. Man ska dock alltid följa det serviceintervall som anges för fordonet.

Är det dags för fordonskontroll

Du kan boka din kontroll hos oss idag genom några enkla steg. Vi kommer att ge dig en likvärdig tillverkares service baserat på din fordons ålder och körsträcka.

Alternativt, om du har några frågor eller vill prata med oss ​​först, kan du ringa oss eller skicka ett mejl.

Expertrådgivning

”Visste du att… Besiktning och avgastest ska utföras en gång per år (eller baserat på bilens ålder). Nya bilar har sin första besiktning efter tre år, därefter två år och därefter varje år. För att säkerställa att bilen klarar kontrollen rekommenderar vi att du gör en preliminärkontroll hos en Bosch Car Service-verkstad, då kontrollerar våra tekniker bl.a. att lampor och bromsar fungerar som de ska och kan samtidigt åtgärda eventuella brister.”