Våra tjänster

Vi erbjuder mer än bara bilservice. Läs mer om hur vi kan serva, reparera och utföra underhållsarbete på din husbil eller husvagn nedan.

Filter by service
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Elektronisk service och diagnos

Vår verkstad är utrustad med den senaste tekniken och våra tekniker har specialkunskaper för att hantera de utmaningar som moderna fordon presenterar när det gäller elektriska system.

Professionell service för el- och hybridfordon

Göran Svenssons Bilverkstad är stolt över att vara en del av Bosch Car Service och erbjuda specialiserad service för hybrid- och elbilar. Bosch, en pionjär inom utvecklingen av nya komponenter för dessa avancerade fordon.

Batterikontroll

Ett vanligt bekymmer för bilägare är problem med bilbatterier, och det är något vi på Göran Svenssons Bilverkstad är väl medvetna om. Bilbatterier har en tendens att slitas ut utan att ge tydliga indikationer i god tid.

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk Kontroll

Med den snabba utvecklingen av fordonsteknik har vi på Göran Svenssons Bilverkstad anpassat våra diagnostiska metoder för att möta de nya utmaningarna och erbjuda de mest avancerade lösningarna för våra kunder.

Bromsreparation och underhåll

Vi är din pålitliga partner när det gäller bromsreparationer och underhåll. Vi förstår vikten av att ha ett effektivt och pålitligt bromssystem för att säkerställa både din och andras säkerhet på vägarna.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Vi erbjuder omfattande tjänster för att säkerställa att ditt fordon är i toppskick, uppfyller alla lagkrav och är din pålitliga partner när det gäller förberedelser inför kontrollbesiktning och avgastester.

Professionell fordonskontroll

Vi levererar professionella inspektioner och underhållstjänster utan att kompromissa tillverkarens garantier, även för nya fordon. Hos oss på Göran Svensson Bilverkstad i Vårgårda förbereder vi ditt fordon för obligatoriska kontroller och säkerställer att det uppfyller alla krav.

AC-Service

Göran Svenssons Bilverkstad i Vårgårda är din pålitliga partner när det gäller luftkonditioneringsservice. Luftkonditioneringsenheter cirkulerar kylmedium, och det är viktigt att fylla på detta regelbundet, eftersom systemet vanligtvis förlorar upp till 8% av det varje år.

Professionell hälsokontroll

Vi erbjuder snabba, noggranna och prisvärda hälsokontroller för att säkerställa att din bil alltid är i säkert skick.

Däckservice

4-hjulsinställning

För att säkerställa optimala prestanda och förbättrad bränsleeffektivitet är du välkommen att genomföra 4-hjulsinställning på Göran Svenssons Bilverkstad i Vårgårda.

Däckmontering

När du väljer oss för att ta hand om dina däck får du inte bara en rutinmässig däckmontering – du får en omfattande upplevelse som fokuserar på extra värde och kundnöjdhet.

Motorservice

Spolning växellådor

Göran Svenssons Bilverkstad i Vårgårda erbjuder professionell växellådsservice för att säkerställa att din bil presterar på topp.

Motordiagnostisk kontroll

Vi är din pålitliga partner när det gäller avancerad fordonsdiagnostik och service. Med den ökande tekniska komplexiteten hos moderna fordon har vi anpassat oss för att möta de utmaningar som det innebär. Våra specialister använder den allra senaste diagnostikutrustningen säkerställer att din bil får den bästa möjliga servicen.

Olje- och filterbyte

Göran Svenssons Bilverkstad i Vårgårda sätter kvalitet i fokus när det kommer till olje- och filterbyten för din bil.

Kontroll av bilglödlampor

Billampskontroll

Boka din billampskontroll hos oss på Göran Svenssons Bilverkstad idag!

Bilreparation och service

Reparation och service husbilar

I vår bilverkstad i Vårgårda finns ett stort och brett kunnande. Förutom bilservice erbjuder vi även service och reparation av släpvagnar, husvagnar och husbilar med vikt upp till 3,5 ton.

Service och reparation släpvagnar

Vi rekommenderar ett regelbundet underhåll av din släpvagn. Det är inte bara viktigt ur säkerhetssynpunkt, du kan också räkna med en betydligt längre livslängd på din släpvagn. 

Bilreparation och Bilservice

När du väljer oss kan du vara säker på att få förstklassig service och professionell hantering av ditt fordon.

Bilservice

Göran Svenssons Bilverkstad är stolta över att kunna erbjuda professionell service och underhållsarbete utan att kompromissa med din tillverkargaranti.