Spolning växellådor

Göran Svenssons Bilverkstad i Vårgårda erbjuder professionell växellådsservice för att säkerställa att din bil presterar på topp.

Få ut det mesta av din bil

Växellådans vätskebyte, även känt som spolning av växellådan, är en nödvändig procedur för att upprätthålla en smidig och pålitlig växling. Vår erfarna personal tar hand om processen noggrant och effektivt.

Lita på Göran Svenssons Bilverkstad i Vårgårda för professionell växellådsservice som håller din bil i optimalt skick. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativ service och underhåll för att säkerställa långvarig pålitlighet och prestanda hos ditt fordon.

Spolning växellåda

Optimal smörjning

Förbättrad prestanda

Förhindrar överhettning

Bra att veta

Varför rekommenderas spolning av växellådan?

  1. Optimal smörjning: Genom att byta ut den gamla växellådsoljan mot ren och fräsch olja säkerställer vi optimal smörjning av växellådans rörliga komponenter.
  2. Förbättrad prestanda: En ren växellådsolja bidrar till förbättrad prestanda och smidigare växlingar, vilket ger en bättre körupplevelse.
  3. Förebyggande underhåll: Växellådsservice hjälper till att avlägsna föroreningar och slitagepartiklar, vilket minskar risken för skador och förlänger växellådans livslängd.
  4. Förhindra överhettning: Genom att upprätthålla rätt nivå och kvalitet på växellådsoljan bidrar vi till att förhindra överhettning, vilket är avgörande för växellådans hälsa.
  5. Anpassad service: Vi följer tillverkarens rekommendationer och erbjuder skräddarsydda lösningar för olika bilmärken och modeller.