Göran Svensson Bilverkstad AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice turn-off-twos

Service & reparation av släpvagnar och fritidsfordon

Vi servar även husvagnar, husbilar och släpvagnar!

I vår verkstad i Vårgårda finns ett stort och brett kunnande. Förutom bilservice erbjuder vi även service och reparationer av släpvagnar, husvagnar och husbilar med vikt upp till 3,5 ton. Ett regelbundet underhåll av din släpvagn eller fritidsfordon är inte bara viktigt ur säkerhetssynpunkt, du kan också räkna med en betydligt längre livslängd. 


Göran Svensson Bilverkstad AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!