Göran Svensson Bilverkstad AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice turn-off-twos

Service av avgassystem

featured image

Behöver du byta avgassystem till bilen?

Här på Göran Svenssons Bilverkstad i Vårgårda hanterar vi alla typer av avgassystem, för alla bilmärken. I vår verkstad kan du exempelvis få hjälp med att lösa problem med katalysatorer, lamdasystem och dieselpartikelfilter. Om något behöver bytas ut använder vi uteslutande märkesreservdelar av högsta kvalitet.

Ett fungerande avgassystem ger en bättre bränsleekonomi!

Ett nytt avgassystem kan ofta betala sig genom att motorn arbetar mer effektivt och att bränsleekonomin blir bättre. En annan viktig aspekt är att din miljöpåverkan blir mindre. Om du misstänker att ditt avgassystem läcker är det därför viktigt att du inte kör med det för länge utan åtgärd. Avgaserna innehåller hälsovådlig kolmonoxid som ibland kan hitta in i kupén.

Fråga gärna efter våra förmånliga paketerbjudanden där både avgassystem och arbetskostnad ingår.


Göran Svensson Bilverkstad AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!